Husbilar - Aktuell och bra information om husbilar


Husbilar i Bålsta

Husbilar i Bålsta

Det finns tillsammans 5 firmor som säljer husbilar i Bålsta där flera av dessa husbilsförsäljare har lång erfarenhet av husvagnar och husbilar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra husbil i Bålsta och priserna kan även skilja sig åt ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som är bra på husbilar och husvagnar samt har erfarenhet av camping som därmed vet vet i Bålsta som kan ska köpa husbilar av. Det går också att jämföra husbilsfirmorna på nätet.


I Uppsala län och i Bålsta finns det många som säljer och köper husbilar och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vilka husbilar de har hemma och vilka prisnivåer de har och det finns många som marknadsför sina husbilar på nätet. Innan du ringer till en försäljare för att diskutera husbilar bör du ha en idé om vilken husbil du behöver och att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika husbilsförsäljare.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på husbilar i Bålsta genom att kolla med någon som håller på med husvagnar, campingutrustning och husbilar:


Alla husbilarna i Bålsta

Bålsta-Släpet AB

Helgövägen 5

746 30 Bålsta

Solhem Husbil AB

Industrivägen 3

746 40 Bålsta

Skoklosters Husbilar & Husvagnar

Mjödvägen 6

746 50 Bålsta

Lindströms Husvagnar AB

Sköldvägen 11

746 50 Bålsta

Mälarsläp

Stockholmsvägen 155

746 31 Bålsta