Husbilar - Aktuell och bra information om husbilar


Husbilar i Malmö

Husbilar i Malmö

Det finns tillsammans 5 firmor som säljer husbilar i Malmö där flera av dessa husbilsförsäljare har lång erfarenhet av husvagnar och husbilar. Ofta är det besvärligt att hitta en bra husbil i Malmö och priserna kan även skilja sig åt ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som är bra på husbilar och husvagnar samt har erfarenhet av camping som därmed vet vet i Malmö som kan ska köpa husbilar av. Det går också att jämföra husbilsfirmorna på nätet.


I Skåne och i Malmö finns det många som säljer och köper husbilar och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp vilka husbilar de har hemma och vilka prisnivåer de har och det finns många som marknadsför sina husbilar på nätet. Innan du ringer till en försäljare för att diskutera husbilar bör du ha en idé om vilken husbil du behöver och att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika husbilsförsäljare.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på husbilar i Malmö genom att kolla med någon som håller på med husvagnar, campingutrustning och husbilar:


Alla husbilarna i Malmö

ÖTS Örestads Trailer- och Skåpservice AB

Östra Hindbyvägen 4

213 74 Malmö

Last och Trailerservice Malmö AB

Tånggatan 2B

211 24 Malmö

Bertils Verkstad Bil och Släp AB

Arlövsvägen 9

211 24 Malmö

Europeisk Kapell- och Tälttvätt AB

Rosendalsvägen 27A

212 25 Malmö

Brandservice Örestads Brandtjänst AB

Ridspögatan 2

213 77 Malmö